PIZZERIA DELIZIOSA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Deliziosa. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 20:22 delicious
6 jul 2024 om 12:02 Pizza niet lekker. Smaak zoals uit de supermarkt. Dun en smaakloos. Kruidenboter niet vers, leek op kruidenboter uit de supermarkt. Eerste en laatste keer besteld op 5 juli '24. Erg jammer!
23 jun 2024 om 23:38 Twee uur gewacht op bestelling slecht eten
15 jun 2024 om 9:52 Pizza is niet slecht, maar smaakt wel als die van NY of Domino en daar bestel ik expres niet. Net iets te vet, te zout.
14 jun 2024 om 23:26 Weer heerlijke pizza’s en pasta gegeten.
1 jun 2024 om 19:38 Heerlijke pizza's, maar het duurde wel twee uur om ze te kunnen proeven. Ik weet niet waarom het zolang duurde, maar dit is echt te lang...
31 mei 2024 om 11:38 Lekkere pizza en snel bezorgd. Bezorger was niet heel vriendelijk, maar dat is niet echt een probleem. Aanrader.
12 mei 2024 om 21:10 Om 18u besteld met als bezorgtijd 18.45 uur. Leek ons prima want 2 kinderen die ook daarna naar bed gaan. Om 19.15 uur maar eens gebeld waar de bestelling bleef, uiteindelijk 19.45 bezorgd. Daar baalden we wel van. Eten was wel erg lekker!!
9 mei 2024 om 20:39 Was nogak zout en dat gaat tegenstaan. Jammer want de smaak was op zich goed. Had niet zoveel zout nodig.
1 mei 2024 om 23:49 Pasta salmone, heerlijk! Smaakvol en beetje pittig. Bezorging was optijd. Ik ben fan van hun pasta's. Altijd grote porties en goed warm en netjes verpakt. Vaste klant. Absolute aanrader. ♡
27 apr 2024 om 19:39 Altijd snelle bezorging!! Eten is altijd warm, grote porties en iedere keer verrassend lekker!! Complimenten!!!
22 apr 2024 om 17:45 Waardeloos twee uurtjes gewacht op eten degene die telefoon opnam hing ik elke keer op in m’n oor heel onbeschoft en verkeerde bestelling